Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldozere Case - Informații despre Model

Buldozere Case de Vanzare

Buldozerele Case sunt produse de Grupul CNH  in Lecce, Italia.

Buldozere Case au fost proiectate pentru piata nord americana. Solutia inovatoare  POWER STEERING face ca uzura senilelor sa fie redusa cu pana la 70 %. Sistemul  POWER STAT este cu propulsie hidrostatica si comanda cu maneta unica tip joystick. Toate acestea  ajuta la o productivitate crescuta si costuri de exploatare reduse si o valoare mare la revanzare.

Buldozere Case noi si second hand pot sa fie echipate cu o serie de echipamente suplimentare: scarificator, lame cu diferite profile cu 4 sau 6 grade de libertate, sistem de ghidare cu laser.

Buldozerele Case sunt folosite atat pentru operatiunile de nivelare care necesită un grad mare de precizie, cat si pentru aplicatiile terasiere grele.

Buldozerele Case pot împinge o cantitate mare de pamant sau alte materiale printr-o singura miscare, fara a pierde controlul asupra sarcinii manipulate, a frana sau a ridica lama. Aceasta productivitate ridicata se obtine datorita transmisiei hidrostatice  performante PowerStat de care beneficiaza toate buldozerele Case

Panourile de acces la Buldozerele Case se află amplasate la nivelul solului, ceea ce face ca punctele de service si pentru întretinerea zilnică să fie la îndemană.

Usile sunt rabatabile si filtrele montate prin însurubare reduc timpul necesar pentru operatiunile de mentenantă. Pentru interventiile de service mai complicate la trasmisie, componentele hidraulice si electrice, întreaga structură a cabinei poate fi rabatată într-un timp foarte scurt pentru a furniza acces facil.

Senilele  buldozerelor Case sunt extrem de rezistente. Suspensia articulata prevazuta cu bare de egalizare asigura rularea lina a buldozerului  la orice viteza, stabilitate si tractiune suficienta in pante abrupte, scoaterii cioatelor   din pamant

Avantajele Buldozerelor Case:

  • Capacitate mare de impingere datorita transmisiei hidrostatice duale  care utilizează  debit variabil
  • Conducerea cu o singură manetă de control a directiei
  • Capota motorului si partea frontală a utilajului sunt înclinate pentru îmbunătătirea vizibilitătii în zona de lucru.
  • Lama este usor de manevrat astfel că efortul depus de operator este diminuat, iar randamentul sporit.
  • Sistem de senile cu gresare automată.

Service:

Intretinerea este usurata de producatorul CASE prin dotarea in standard a acestor buldozere cu role capsulate la senile si ungere permanente ce nu necesita mentenanta, cabina complet rabatabila hidraulic, puncte de ungere si control centralizate foarte usor accesibile. Exista mai multe puncte de service in Romania.

Piesele pentru Buldozererle Case sunt mai accesibile la pret fata de marcile concurente. Exista mai multi importatori pentru piesele din grupul CNH

Pretul de achizitie este mai mic insa la revanzare buldozerele second hand Case nu isi vor pastra la fel de bine pretul ca si marcile concurente.

Modele de Buldozere: