Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldozere de Vanzare Caterpillar - Informații despre Model

Buldozere Caterpillar Second Hand de Vanzare home

Buldozere de Vanzare CATERPILLAR – cel mai renumit Buldozer din lume este construit de producatorul american Caterpillar. Avand peste 80 de ani de experienta, producatorul de Buldozere Caterpillar creeaza utilaje si tehnologii performante pentru constructii.  CAT este unul dintre marii producatori si vanzatori de utilaje pentru constructii din lume.

Buldozerele Caterpillar noi si second hand se regasesc in multe mine, cariere, drumuri.  Gama de buldozere de senile Caterpillar de vanzare detin  tehnologi inovatoare cu rezultatele surprinzatoare. Motorul, sasiul, transmisia, postul de conducere si pana la sistemele de ghidare sau monitorizare sunt elemente care au fost reproiectate si imbunatatite, pentru ca utilizatorul sa obtina randament maxim cu efort minim si consum de combustibil redus.

 Buldozerele Caterpillar contribuie constant la dezvoltarea buldozerelor, prin lansarea a noi produse, tehnologii si inovatii. Fiecare generatie noua de buldozere oferita spre vanzare are o productivitate din ce in ce mai buna si un randament mai mare in avantajul utilizatorului final.

Buldozerele Caterpillar de vanzare sunt foarte eficiente  la mari dimensiuni, acolo unde sunt relevante volumele de pamant sau pietris, consumurile de combustibil si randamentele. Totul devine in acest caz important, iar CATŸ este renumit in primul rand datorita buldozerelor sale de mare productivitate.

Avantaje:

  • Principalul avantaj la Buldozerele Caterpillar de vanzare este productivitatea. Cei de la CAT si-au propus sa produca cele mai efciente buldozere. Astfel achizitionand un buldozer Caterpillar nou sau second hand veti inmpinge cel mai mult material intr-o ora.
  • Procesele curente de mutarea materialului si de nivelare  sunt procese cu activitati intensive si depind de abilitatea personalului si de instrumente.  Sistemele  de ghidare AccuGrade Laser si GPS sunt un avantaj important care ajuta operatorii sa lucreze conform modelului,  si reducand costurile materiale.
  • Caterpillar ofera constructorilor ce utilizeaza budozere de mare randament cea mai larga gama de aparate de control si sisteme de dirijare automata. Sistemele 2D montate pe buldozere de vanzare sunt destinate activitatilor de volum ce presupun saparea, lucrari de elevatie sau in panta. Sistemele 3D montate pe buldozerele noi si second hand sunt usor de utilizat, robuste, flexibile, permitand utilizarea lor pentru numeroase aplicatii si  mai ales, sunt complet scalabile. Sistemul AccuGrade™ este conceput si integrat in utilaj si la nivelul sistemelor hidraulice cu scopul de a crea un modul de comanda ce permite operatorilor sa lucreze cu precizie maxima.

Service-ul si mentenanta pentru Buldozerele Caterpillar Second Hand se poate face usor prin dealerul oficial din Romania de buldozere Caterpillar care are o acoperire nationala foarte buna. Acesta este un avantaj fata de celelate branduri de buldozere care se vand in Romania

Piesele pentru Buldozerele Caterpillar nu sunt cele mai ieftine, dar se pot gasi la mai multi importatori de piese de utilaje de constructii.

Pretul la revanzare este mai mare ca si la alte marci de buldozere. CAT este un buldozer fiabil care isi pastreaza pretul ridicat chiar si la second hand.

Raportul Calitate Pret: la Buldozerele Caterpillar este foarte bun, de acceea recomandam acest buldozer ca o prima optiune in achizitionarea unui buldozer second hand in Romania.

Modele de Buldozere: