Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldozere Dressta de Vanzare - Informații despre Model

Buldozere Dressta de Vanzare

Buldozere Dressta de Vanzare sunt produse de catre Producatorul Polonez Dressta Co. Ltd in Stalowa Wola, Polonia. Dressta si-a propus sa fie un furnizor mondial de buldozere de calitate care îndeplinesc și depășesc performanța și productivitatea produselor fabricate in Europa. Buldozerele Dressta respecta standardele de calitate, ale celor mai importanti producatori de utilaje de constructii si sunt oferite la prețuri foarte competitive.

Buldozerele Dressta de vanzare sunt construite pentru a asigura o performanta optima astfel se face un echilibru intre putere si control. Motivele pentru un rezultat excelent in ceea ce priveste aceste echipamente este sistemul modular de transmisie, o gama variata de lame si scarificator. Sistemul unic cu suspensia in 3 puncte care protejeaza sistemul de transmisie si transmite socurile direct catre pamant.

Buldozere pe șenile Dressta sunt construite modular  astfel ca fiecare componentă majoră poate fi ușor scoasa și înlocuita indenpedent  fără a perturba alte componente. Service-ul poate sa fie facut usor si re reduc drastic timpii morți  pentru profitabilitatea clientului.  Fiecare piesa majoră poate fi înlocuita  în doar câteva ore.

Arborii canelați conecta modulele, care elimină în mod semnificativ orice problema Decalajul la montaj, astfel, simplificarea. Cu un design modern, modular, un tehnician magazin poate diagnostica, de reparare și de testare standul de componenta și apoi trimiteți-l înapoi pe teren pentru înlocuire.

Avantajele Buldozerelor Dessta de Vanzare:

  • Sistemul modular de transmisie,
  • O gama variata de lame si scarificator
  • Sistemul unic cu suspensia in 3 puncte care protejeaza sistemul de transmisie si transmite socurile direct catre pamant.

Modele de Buldozere: