Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldozere Komatsu Second Hand - Informații despre Model

Buldozere Komatsu Second Hand Romania

Buldozerele produse de Komatsu Ltd. in Japonia sunt recunoscute a fi cele mai fiabile si cu consumul cel mai scazut in raport cu performantele oferite. Buldozerele Komatsu sunt proiectate  cu scopul de a efectua gama cea mai larga de aplicatii terasiere.

Producatorul Komatsu este orientat spre utilaje eficiente, cu care sa se poata realiza lucrari de calitate, in timp optim si la costuri reduse. Constructorii sustin ca buldozerul Komatsu  ofera cea mai mare productivitate si cel mai mic consum de combustibil din clasa sa de buldozere de dimensiune medie.

Avantajele Buldozeror Komatsu:

  • Raport optim Cost – Eficienta cu  performante foarte bune.
  • Consum de combustibil este cu 10-20% mai mic decat orice alte modele similare. In functie de aplicatie utilajul este prevazut cu 2 moduri de lucru, PUTERE si ECONOMIE
  • Productivitate este mai mare cu 10-15%  datorita sistemului performant de transmisie cu convertizor de cuplu cu blocare automata. Aceasta asigura optimizarea vitezei de lucru in functie de aplicatie) si conditiilor de lucru asigurate operatorului.
  • Buldozerele Komatsu noi si second hand pot sa fie echipate cu lama  SIGMA Dozer cu o capacitate mai mare. Aceasta lama extrem de versatila  ofera o productivitate ridicata si  performante foarte bune in activitatea de sapare, dar si in activitatile de nivelare si imprastiere
  • Senilele sunt mai rezistente datorita sistemului  PLUS (Parallel Link Undercarriage System) al trenului de rulare – sistem patent Komatsu, care asigura o  durabilitate mai ridicata
  • Buldozerele Komatsu de vanzare au in dotarea standard un sistemul Komtrax de monitorizare a utilajelor prin satelit. Folosind acest sisistem, clientii au permanent la dispozitie informatii despre consumul de combustibil al utilajului, locatia acestuia, modul de lucru, informatii despre intervalele de service si revizie, avand astfel posibilitatea sa realizeze un management complet si eficient al intregii activitati de la biroul prinl internet.
  • Komatsu poate oferi pentru Buldozerele Noi o garantie extinsa de 5 ani pentru clienti, care ii asigura costuri preferentiale la activitatile de service si la piese de schimb.

Service-ul si mentenanta pentru Buldozerele Komatsu Second Hand. Utilajele Komatsu pot fi preconfigurate pentru ca intretinerile preventive sa fie facute eficient si foarte repede, in aproximativ 1 ora de lucru. Puteti sa faceti mentenanta pe cont propriu sau sa apelati la dealerul oficial Komatsu din Romania.

Piesele pentru Buldozerele Komatsu sunt putin mai scumpe fata de marcile concurente insa sunt si mai fiabile si astfel nu este necesar sa fie schimbate asa de des

Pretul la revanzare este bun. Komatsu este un buldozer cu renume care are un pret bun de revanzare.

Modele de Buldozere: