Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldozere Liebherr - Informații despre Model

Buldozere Liebherr de Vanzare

Buldozerele Liebherr sunt produse de producatorul German cu acelasi nune. Sediul principal al companiei se afla in Bulle, Elvetia. Buldozerul Liebherr se bazeaza pe cea mai inovativa tehnologie pentru a obtine putere pura. Buldozerele Liebherr dezvolta o forta  ridicata de impingere in timp ce functionarea ramane lina si constanta oferind o productivitate maxima in orice conditii de exploatare.

Prodcatorul de buldozere Liebherr produce majoritatea piselor si subansablelor buldozerelor sale. Astfel buldozerele Liebherr oferite la vanzare sunt de cea mai ridicata  calitate. Firma Liebherr produce toate piesele si componentele de la motorul diesel, sistemul hidraulic transmisia. De aceea buldozerele Liebherr sunt considerate unele din cele mai fiabile din lume. Unele modele second hand au peste 30 de ani vechime si inca functioneaza.

Impreuna cu o statie totala si echipamente GPS, buldozerul liebherr nou sau second hand oferta un grad de acuratete a lucrului foarte ridicat, buldozerul poate opera pe suprafete mari, asigurand o planeitate perfecta si abateri fata de proiect de cativa milimetri. Operatorul trebuie numai sa urmareasca buldozerul, totul se face in regim de lucru automat datorita statiei de lucru.

Avantaje Buldozere Liebherr:

  • Consum redus de combustibil si emisii scazute de CO2
  • Componentele sunt realizate special cu o rezistenta ridicata la uzura si maresc astfel durata de functionare fara defectare.
  • Actionarea hidrostatica asigura o transmisie neintrerupta a puterii si ca atare o putere si o siguranta maxima in orice situatie de lucru.
  • Siguranta este un alt avantaj al acestor utilaje, scaunul va detecta prezenta soferului, fara sa fie nevoie de actionarea unei manete de siguranta

Service Buldozere Liebherr:

Liebherr ofera service in toata lumea eficient in orice arie de operare pentru asigurarea valabilitatii echipamentelor sale de terasament. O retea internationala  asigura clientilor, service calificat si aprovizionare cu piese de schimb originale.

Piesele: pentru Buldozerele Liebherr sunt putin mai scumpe fata de marcile concurente insa sunt si mult mai fiabile.

Pretul la revanzare este bun. Liebherr este recunoscut ca si buldozereul cu cea mai lunga viata .

Modele de Buldozere: