Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldozere New Holland - Informații despre Model

Buldozere New Holland Second Hand

Buldozerele New Holland fac parte din Grupul CNH cu sediul in Amsterdam, Olanda si sunt produse in Lecce, Italia. Grupul CNH producatorul buldozerelor New Holland este detinut de catre  Fiat Industrial S.p.A

Compania New Holland produce o gama de Buldozere robuste si fiabile care respecta intrutotul normele de mediu in vigoare si sunt capabile sa raspunda cerintelor clientilor din toata lume, indiferent de tipul de aplicatie. Buldozere New Holland noi si second hand sunt folosite la constructii rezidentiale sau non-rezidentiale, la proiecte de infrastructura, la demolari sau managementul deseurilor.

Proiectarea buldozerelor New Holland a tinut cont de destinatia utilajului: activitatile de impingere specifice regimului de buldozer a dat nastere formei  modificata ce are avantajul ca rezista torsiunii care poate aparea in timpul unor asemenea aplicatii. Conceptul buldozerului are in vedere si deplasarile in conditii dificile.

Toate buldozerele New Holland sunt echipate cu motoare cu nivel de combustie ridicat care ofera utilizatorilor nivelul optim de ardere pentru a dezvolta puterea necesara, un consum de combustibil redus si performante indiferent de tipul de aplicatie sau de activitatile ce urmeaza a fi desfasurate. Aceste unitati de putere sunt cu mult inaintea standardelor si normelor in vigoare cu privire la nivelul de emisii de noxe si de zgomot. Motorul buldozerelor New Holland este produs in cadul companiei Fiat Power Train Technologies (FPT) producatorul numarul unu in lume de motoare diesel si reprezinta un avantaj in plus pentru utilizatorii finali si un privilegiu al companiei New Holland Construction.

Transmisia este hidrostatica cu reglare continua. Transmisia are ambreiaj multidisc hidraulic. Lama Semi-U, capacitate 4.12 m3 Lama inclinabila in 6 puncte. Motorul cu injectie directa cu intercooler permite pornirea la temperaturi scazute. Sistemul “PowerShift” are trei trepte de viteza – 3 inainte si 3 inapoi . Directia este de tip “Power Steering” fiind controlata prin leviere tip deget, poate obtine contrarotatia senilelor. Frana de serviciu are multidiscuri in baie de ulei.

Avantajele Buldozerelor New Hollad:

  • Consum redus de carburant,
  • Confort sporit pentru operator cabine spatioase, siguranta sporita,
  • Comenzi intuitive si simplu de utilizat.
  • Motoare de ultima generatie,
  • Sistem hidraulic avansat.
  • Designul imbunatatit ofera vizibilitate optima asupra lamei de buldozer.

Service:

Este bine acoperit in Romania. Exista mai multe puncte de service in Romania.  De asemenea se poate apela si la service-urile CASE

Piesele pentru Buldozererle New Holland sunt mai accesibile la pret fata de marcile concurente. Exista mai multi importatori pentru piesele din grupul CNH

Pretul de achizitie este mai mic insa la revanzare buldozerele second hand New Holland nu isi vor pastra la fel de bine pretul ca si marcile concurente.

Modele de Buldozere: