Telefon Rapid: 0733.040.000

Buldozere Shantui Second Hand de Vanzare - Informații despre Model

Buldozere Shantui Second Hand

Buldozere Shantui: – Shantui este cel mai mare producator de buldozere din lume. Gama larga de Buldozere produse de Shantui in China include peste 20 de modele, servind practic orice necesitate.

Buldozere Shantui sunt exportate in peste 120 de tari. Pe plan mondial producatorul de buldozere  detine aproximativ 70% din piata de buldozere, fiind cel mai mare producator  din lume. Resursele de cercetare si dezvoltare specifice unui lider in productia mondiala permit construirea buldozere specializate pe domenii specifice, limitate, cu o eficienta ridicata si pret competitiv.

Buldozere Shantui detin  certificarile din partea Uniunii Europene, inclusiv certificatul ISO14000 de management al mediului, fiind incluse in programul “Marci recomandate in exportul de produse electrice si mecanice” . Comisia Consumatorilor de Masinarii pentru Constructii a numit Shantui o “Intreprindere avansata in managementul calitatii” si Shantui retine tip de 6 ani consecutivi titlul de “Avangarda intreprinderilor industriale chinezesti”. Shantui a ajuns sa fie numita in “Top 100 cele mai valoroase companii la bursa”

Shantui  produce o gama larga de buldozere grupate pe categorii cu denumiri sugestive destinatiei: Buldozere Standard,   pentru Mlastina, pentru Desert, pentru Centrale Energetice, pentru Depozite Deseuri, Buldozer Muntos, Buldozer Roca, Buldozer Padure

Avantajele Buldozeror Shantui:

  • Buldozerele Shantui cu greutatea intre 9 si 37 tone au masa mai ridicata comparativ cu modele echivalente ale altor producatori, ceea ce ofera de asemenea stabilitate direct proportionala.
  • Shantui detine pozitia de leader mondial in ceea ce priveste valoarea produsului, oferind un raport unic si atractiv de calitate, performanta si pret.
  • Deoarece compania Shantui produce propriile componente ale buldozerului, controlul calitatii este mai mai bun iar pretul redus.
  • Motoarele sunt constuite la standarde de emisie europene si SUA Tier III/Stage III A, puterea variaza intre 75 si 235 CP pentru diferitele modele.

Service-ul si mentenanta pentru Buldozerele Shantui Second Hand. Buldozerele Shantui pot fi preconfigurate pentru ca intretinerile preventive sa fie facute eficient si foarte repede. Puteti sa faceti mentenanta pe cont propriu sau sa apelati la dealerul oficial Shantui din Romania. Exista unitati  de service fixe şi mobile in Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Targu Jiu, Brasov si Iasi.

Piese de schimb pentru Buldozerele Shantui: Se gasesc piese de schimb de la dealerul local si de importatorii de piese. Totusi timpul de asteptare este posibil sa fie mai mare decat la celelalte marci. Majoritatea pieselor se aduc la comanda.

Pretul la revanzare: Pretul la revanzare nu este foarte reglementat deoarece deocamdata nu exista foarte multe Buldozere Shantui pe piata din Romania.

Modele de Buldozere: